YÜCEL ARZEN SAHNESİYLE NECİP FAZIL GECESİ

YÜCEL ARZEN SAHNESİYLE NECİP FAZIL GECESİ

Kahramankazan Belediyesi, Yücel Arzen ve Orkestrası eşliğinde Necip Fazıl Kısakürek’i vefatının 40. yıl dönümünde anma gecesi düzenliyor.

 

Türk müziğinin duayen isimlerinden müzisyen ve piyanist Yücel Arzen orkestrasıyla birlikte icra edeceği eserlerle İslam şairi Necip Fazıl Kısakürek’in vefatının 40. Yıl dönümünde anacak. "Türkiye Yüzyılı Marşı"nın bestecisi Yücel Arzen ve orkestrasının sahne alacağı programda, üstadın bestelenmiş eserleri de seslendirilecek. “Sakarya Türküsü”, "Dayan Kalbim", "Ayrılık Vakti", "Beklenen", "Geceye Şiir", "Kaldırımlar", "Gölgeler" gibi onlarca eseriyle kültür hayatımızda önemli bir yer edinen Necip Fazıl Kısakürek’in şiirlerinin yankılanacağı anma gecesine vatandaşlar ücretsiz olarak katılabilecek. Anma gecesi 22 Eylül Cuma günü 15 Temmuz Şehitleri ve Demokrasi Müzesi’nde saat 19.30’da gerçekleşecek.

 

Belediye’den yapılan açıklamada, “Üstat Necip Fazıl’ı anmak için organize ettiğimiz konserimize tüm halkımız ücretsiz olarak katılım sağlayabilir. Memleketimize unutulmaz eserler bırakan Necip Fazıl’ı kendi şiirleriyle anacağız. Tüm Kahramankazan’mızı konserde buluşmaya davet ediyoruz” denildi.

 


 

Paylaş