YAZ SEZONUNDA DA ÇALIŞIYORLAR

YAZ SEZONUNDA DA ÇALIŞIYORLAR

Kahramankazan Belediyesi destekleri ile kurulan Kahramankazan Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifi çalışmalarına devam ediyor.

 

Kahramankazan’da ikamet eden kadınlara yönelik sürdürülen çalışmalar kapsamında hayata geçirilen Kahramankazan Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifi, Kahramankazan Belediyesi destekleri ile faaliyetlerine devam ediyor. Yöresel ev yemekleri, turşu, gözleme, baklava gibi gıda ürünlerinin yanı sıra işletmelere paketleme hizmeti veren girişimci kadınlar, günde 12 bin adet malzemenin paketleme işlemini gerçekleştiriyor. Kooperatifin kurulduğu günden itibaren samimi bir aile ortamında çalıştıklarını vurgulayan kadınlar, gün içerisinde boş vakitlerini değerlendirerek ev ekonomisine katkı sağladıklarını söylediler.

 

Yaz sezonunun bereketli başladığını ifade eden girişimci kadınlar: “Şu an bir kozmetik firmasının ürünlerini paketliyoruz. Yaklaşık günde 10-12 bin adet koliyi hazırlayıp firmaya gönderiyoruz. Burada çalıştığımız için çok mutluyuz. 10 kadın arkadaşımızla beraber bir aile ortamı kurduk diyebiliriz. İlerde daha fazla kadın arkadaşa ulaşacağımızı düşünüyoruz. Kooperatifimizi kurarak bizlere bu imkanı sağlayan ve her zaman yanımızda olan Kahramankazan Belediye Başkanımız Serhat Oğuz’a çok teşekkür ediyoruz” dediler.


 

Paylaş