GENÇLİK FESTİVALİ ÇOŞKUYLA DÜZENLENDİ

GENÇLİK FESTİVALİ ÇOŞKUYLA DÜZENLENDİ

Kahramankazan Efes Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla “Gençlik Festivali” düzenledi.

 

Kahramankazan Efes Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerinin heyecanla beklediği “Gençlik Festivali” büyük bir coşkuyla yapıldı. Öğrencilerin yoğun ilgisi ile başlayan festivalde, öğrenciler müzik eşliğinde eğlendi. Halat çekme, koro, halk oyunları gösterilerinin renkli anlara sahne olduğu festivalde aynı zamanda öğrenciler ev yemeklerinin bulunduğu standın keyfini çıkardılar.

 

Gençleri anlamanın geleceği anlamak olduğunu vurgulayan Kahramankazan Belediye Başkanı Serhat Oğuz: “Atatürk'ün mirasına sahip çıkmak, ilke ve devrimlerine sadık kalmak, bilgiyle donanmış, özgür düşünen, vatanını seven, demokratik değerlere saygılı bireyler olarak yetişmek için bir fırsattır. Öğrenim hayatınızda azimle çalışarak, bilgi ve becerilerinizi geliştirerek, sporla sağlıklı bir yaşam tarzını benimseyerek, ülkemizi daha ileriye taşıyacak projeler üreterek, Atatürk'ün hedeflediği çağdaş ve gelişmiş Türkiye'yi inşa etmeye katkı sağlayabilirsiniz. Biz her daim yanınızdayız ve sizlere güveniyoruz” dedi.

 


 

Paylaş