ANKA RADYO VE YOZGAT EFSANE FM ORTAK FREKANSTAN BULUŞUYOR

ANKA RADYO VE YOZGAT EFSANE FM ORTAK FREKANSTAN BULUŞUYOR

Kahramankazan Belediyesi bünyesinde yayın yapan Anka Radyo ve Yozgat Efsane Fm 88.3 frekansında tek ses olarak dinleyiciyle buluşuyor.

 

“Kahramankazan’ın sesi sloganıyla” hizmet veren kısa zamanda büyük bir kitleye ulaşan Anka Radyo, karasal yayın yapan Yozgat’ın en önemli radyo kanallarından biri olan Efsane Fm, 88.3 frekansında ortak yayınla tüm Türkiye’de radyo severlerle buluşuyor. Anka Radyo’nun sevilen programları Aysun Bilge ile Hayat Ağacı güne eğlenceli bir başlangıç yaparken İnanç Talaygil ile Canlı Canlı yüksek dozda enerji, Cengiz Aslan ile Anka Kuşu günün en yorucu saatinde trafik stresine karşı antidepresan gücünde, Şahin Ökçü ile Gönlünce programı hoş sohbetlerle keyif dolu akşamlar, Bekir Kaplan’ın sunumuyla Kazandibi en güzel türküler ve şiirlerin samimi muhabbetle harmanlandığı program Efsane Fm karasal ortak yayında sevenleriyle buluşuyor.

 

Ortak karasal yayın 88.3 frekansından Anka Radyo web adresinin yanı sıra dijital platformlardan, IOS ve Android uygulamalarından da dinlenebiliyor.

 

 


 

Paylaş